Oversættelse Til  Dansk

 

Hvorfor denne blog

Fordi jeg nu træt af dette system på plads, som angiveligt for at hjælpe andre, der er i en vanskelig situation i livet, åbner døren for utallige udskejelser af alle slags.

Der er selvfølgelig mange mennesker, som arbejder for at bringe deres hjælp så godt de kan, og det er alle deres hædersbevisninger. Men der er alle de andre.

Jeg vil undgå at give min mening i et par linjer, der allerede skyde mig selv i foden end at skrive alt dette offentligt, og jeg sætter pris på det. Samtidig, givet min erfaring og alle hørt tilbagemeldinger fra sygeplejersker (epoker), tæt folk, plejere (din) alle (din), der angiver en lang række mere eller mindre forskudte situationer , upassende eller skadeligt, er det nødvendigt, at nogen siger.

Det er ikke fordi det er værre andre steder, end det er her

.es deaktiveret, syge, ældre, der har brug for hjælp til at leve eller endda overleve i nogle tilfælde?

Om alt det, ingen tør sige frygt for at blive irettesættelse og opgives, med den ekstra anklaget for at være ansvarlig for alt relateret til en angiveligt upassende opførsel eller whatnot.

Som man siger: « Hvem vil drukne sin hund anklaget for rabies. »

Metaforisk Dixit af bistand bonus: « Jeg reddet fra at drukne femogtyve mennesker, så jeg kan forlade både dør, fordi deres mund er ikke for mig, synes de at vide, hvordan at svømme og det dæk mig til hjælpe. Femogtyve mennesker er nok, så jeg kan påstå at blive betragtet som en god person. « 

falsk stolthed?

Du gør alt, hvad du kan for din smerte og lidelse kan ikke ses, og det virker. For din næste, hvis du ikke græde, er, at det går! Du skal have .rice skuespiller, tilsyneladende du er ekstremt begavet .e. I hvert fald, hvis du græder, da resten af ​​den tid, du ikke klage er, at du overdriver.

Dixit bonus: « Din sygdom og / eller dit handicap er ikke set så har du ikke noget, » skvat « . Sammenlignet med andre euuhhh …? !!! «  (F.eks .. multipel sklerose)

Føl mindre alene

Hvis jeg havde fundet på nettet eller anden dokumentation for det, ville jeg nok ikke komme til at tro, at mange har .ses .ées fristet til at få mig i hovedet « de er alle .De .tes stor, og jeg er bare grimme ælling. « 

Jeg spurgte mig selv virkelig « Jeg er ansvarlig for den skadelige situation, som jeg befinder mig? Hvis jeg knække efter at være blevet skubbet til grænsen, så dette er min skyld? « 

Jeg vil bare fortælle, at min hukommelse efterlader mig selv glimt, og offentliggøre korte uddrag af, hvad en advokat og en læge havde foreslået mig at høste en eller anden måde.


andel

Håber, at nogle af jer venligst vil vise deres historie, hvis du er selv et offer for det her, eller bare et vidne.

På grund af den « Linket Udgive » i denne blog, kan du fortælle din historie, at en slægtning eller nabo, der ikke i sig selv mulighed for at bruge en computer, og så bringe nogle tankefrihed til dem, der har brug for det. Du kan fortælle smukke ting og gode historier, hvis hjertet fortæller dig, det vil slappe af atmosfæren med stor fornøjelse.

Jeg vil fortælle dig naturligvis foretrukket som underholdende og fuldt liv af snittede glæder men jeg fortvivl ikke at gøre en dag.

Johnsson R

(Denne blog tilbyder en komplet oversættelse til dit sprog med et link øverst på de andre sider.)

Politique de Confidentialité

error:
0 Partages
Tweetez
Partagez
Partagez